+381 64 12 22 132 info@liverich.org

Donacija udruženju Jefimija

U davanju je radost!

Ovu ideju vodilju sa nama definitivno deli i Savetovalište za žene obolele od raka dojke “Jefimija”, koje svojim nesebičnim angažovanjem pruža psihološku podršku obolelim ženama i olakšava im prolazak kroz proces lečenja.

Našu direktnu podršku radu ovom Savetovalištu, kao i indirektnu podršku onima kojima savetovalište služi, pokazali smo kroz konkretnu donaciju opreme za video prezentacije, koja će Savetovalištu pomoći u svakodnevnom radu na svojim ciljevima.

Od samog početka ove saradnje, naša ideja je bila da doniramo resurs koji je trenutno najkorisniji i najpotrebnija za još lakše i uspešnije obavljanje aktivnosti Savetovališta!

Mediji o nama

PODRŠKA ŽENAMA OBOLELIM OD RAKA DOJKE

Predstavnici Fondacije “Live Rich” su uručili užičkom Savetovalištu za žene obolele od raka dojke “Jefimija” opremu za prezentacije (lap top, projektor i projekciono platno) koja će savetovalištu pomoći u aktivnostima za pružanje psihosocijalne podrške ženama koje su bolele od raka dojke u Zlatiborskom okrugu.

burina.net

http://www.tv5.rs/2018/11/19/fondacija-live-rich-urucila-donaciju-udruzenju-jefimija/

FONDACIJA LIVE RICH URUČILA OPREMU SAVETOVALIŠTU “JEFIMIJA”

I ova akcija stavlja akcenat na to kolika je vrednost u davanju i doprinosu opštem dobru, nečemu što je veće od nas samih…

infoera.rs

UZ PODRŠKU, GLAS SE DALJE ČUJE

Fondacija LiveRich je uručila lap top, projektor i projekciono platno članovima Savetovališta za žene obolele od raka dojke Jefimija u nameri da pomognu rad udruženja koje 18 godina pruža psihološku podršku obolelim ženama, olakšava im proces lečenja i ukazuje na potrebu i značaj preventivnih pregleda.

Radio Luna